Kopretina Crazy Daisy (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kopretina Crazy Daisy (3)

Leucanthemum x superbum Crazy Daisy - Objednací číslo 1158240
Počet kusů v balení:3 ks
Nenáročná, bohatě kvetoucí trvalka. Květy jsou bílé se žlutým středem. Okvětní lístky jsou úzké, vytvářejí střapatý efekt. Dorůstá do výšky kolem 70 cm. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do vlhké, propustné a výživné půdy. Odkvetlé květy odstraňte, rostlina většinou opakovaně vykvete. Mrazuvzdorná do - 35°C.
384,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Vhodné k řezu ano
Barva bílá
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 70 cm
STANIVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Bohatá na živiny, vlhká, propustná. HNOJENÍ: Na jaře, hnojivem na trvalky. VÝŠKA: 50 - 70 cm. VZDÁLENOST MEZI ROSTLINAMI: 60 cm. RŮST: Silný, trvalka tvořící ostrůvky. KVĚT: Červen – srpen, citronově žlutá. Každý květ na svém stonku, stonky je vhodné podepřít. Vhodná také jako řezaná květina. ZIMA: Zimovzdorná, skoro celá se zatahuje do půdy.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené