Cypřišek Lawsonův Columnaris
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Cypřišek Lawsonův Columnaris

Chamaecyparis lawsoniana columnaris - Objednací číslo 3347462
Počet kusů v balení:1 ks
Kompaktní, sloupovitý růst a šedomodré vybarvení. Růst je pomalý, dorůstá do výšky až 6 metrů, trvá to však několik desítek let. Šířka je zhruba 1 metr. Lze ho dobře tvarovat a udržovat v požadované výšce. Vysazujte ho na slunné až polostinné stanoviště do mírně vlhké, propustné a výživné půdy s lehce kyselým pH. Vynikne jako solitér, ve skupinové výsadbě i jako živý plot. Mrazuvzdorný do -28°C.
249,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Výška dospělé rostliny 600 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, výživná, mírně vlhká, lehce kyselé pH HNOJENÍ Speciální hnojivo pro konifery. Důležité! Prvně hnojíme, až když cypřiš povyroste. VÝŠKA: Až 6 metrů ŠÍŘKA: 1 metr LISTY/ JEHLIČÍ: Ocelově modré až stříbřité ŘEZ: Dobře snáší řez, ale jenom do olistěných větévek. Nestříhejte do holého dřeva. Ideální termín řezu je jaro. ZIMA: Mrazuvzdorný do -28 stupňů
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené