Lilie Mister Pistache (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Lilie Mister Pistache (2)

Objednací číslo 5563865
Počet kusů v balení:2 ks
Velkolepé,nepřehlédnutelné, senzační. 15 až 20 velkých hvězdicovitých květů na rostlině. Květy jsou krémově bílé se žlutozeleným středem, příjemně voní. V zimě vyžadují dobré zakrytí.
207,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od konce srpna

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby od konce srpna
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Vhodné k řezu ano
Vonné ano
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné před větrem PŮDA: Humózní, propustná a vlhká, vyvarovat se přemokření. HNOJENÍ: Od narašení výhonů do tvorby květů každé 4 týdny hnojivem na cibuloviny. Po odkvětu již nehnojíme, aby cibule stačily vyzrát. VÝŠKA: Možno až 2 m / opěrná tyč je vhodná VÝSADBA: Na podzim, do hloubky asi 10 cm, odstup rostlin cca 1 m KVĚTY: Krémově bílé se žlutozeleným středem, od června do srpna Od 2. roku pěstování ŘEZ: Odkvetlé květenství odstřihneme ZIMA: Zimovzdorná, půdu zakryjeme listím. Brzy na jaře chráníme nové výhony před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené