Japonská lilie (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Japonská lilie (3)

Lilium leichtlinii - Objednací číslo 5563712
Počet kusů v balení:3 ks
Druh lilie pocházející z Japonska. Květy jsou zářivě žluté s výrazným hnědočerveným tečkováním. Okvětní lístky jsou stočené dozadu. Dorůstá do výšky kolem 1 metru. Listy jsou tmavě zelené, lesklé. Dobře roste na polostinném stanovišti ve vlhčí půdě.
263,0 Kč / balení
1. balení: 263,0 Kč / balení
2. balení: 173,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: od konce srpna

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby od konce srpna
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vonné ano
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 80-100 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Humózní, propustná a mírně vlhká vyvarovat se přemokření. HNOJENÍ: Od narašení výhonů do tvorby květů každé 4 týdny hnojivem na cibuloviny. Po odkvětu již nehnojíme, aby cibule stačily vyzrát. VÝŠKA: 80 - 100 cm VÝSADBA: Na podzim, do hloubky 10 - 15 cm, odstup rostlin cca 20 cm. KVĚTY: Směs barev, červen – srpen. Květy jsou zářivě žluté s hnědočerveným tečkováním. ŘEZ: Odkvetlé květenství odstřihneme ZIMA: Zimovzdorná, půdu zakryjeme listím. Brzy na jaře chráníme nové výhony před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené