3 Petúnie Supertunia Vista
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

3 Petúnie Supertunia Vista

Objednací číslo 6618760
Počet kusů v balení:3 ks
Petúnie ze série Vista: 1x Paradise, 1x Silverberry, 1x Bubblegum. Potěší Vás intenzivní barvou středně velkých květů, jemnou vůní a dlouho dobou kvetení. Dobře odolávají povětrnostním podmínkám. Růst je převislý. Výhony dorůstají do délky až 60 cm. Vysaďte je do závěsných nádob a truhlíků nebo do záhonu. Vyniknou samostatně i v kombinaci s jinými letničkami.
240,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září
Stanoviště slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 20 cm
Barva vícebarevná
Výška dospělé rostliny 25-30 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné a velmi světlé, Petúnie jsou absolutní děti slunce. PŮDA: Propustná, humózní květinová půda. HNOJENÍ: Týdně tekutým hnojivem, např. náš Duostar Gold nebo speciálním hnojivem na petúnie. ZÁLIVKA: Podle povětrnostních podmínek, také až 2x denně měkkou zálivkovou vodou (dešťová voda) zejména v časných ranních a večerních hodinách. POTŘEBA MÍSTA: Asi 6 rostlin na 1 m. KVĚTY: Růžovo fuchsiová barva, světle růžová a bílá až pudrová. RŮST: Hustý, kompaktní, lehce převislý. DOBA KVĚTU: Květen až časný podzim, zhruba od konce července rostlina pomalu odkvétá. ZIMA: Není mrazuvzdorná, jednoletá rostlina. EXTRA TIP: Petúnie bývají bohužel často napadány škůdci (mšice). K ochraně používáme lepové desky, neboť na postřik petúnie reagují negativně.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené