Mayan Sunset, petúnie (3)
Mayan Sunset, petúnie (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Mayan Sunset, petúnie (3)

Petunia Mayan Sunset - Objednací číslo 6601938
Počet kusů v balení:3 ks
Rychle rostoucí a bohatě kvetoucí petúnie ze série Crazytunia. Ideální pro závěsné nádoby a balkonové truhlíky. Žlutý střed květu je obklopen odstíny růžové, oranžové a červené barvy. Růst je kompaktní, hustý, polovzpřímený.
290,0 Kč / balení
1. balení: 290,0 Kč / balení
2. balení: 269,0 Kč / balení
3. balení: 231,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna začátek - června konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby dubna začátek - června konec
STANOVIŠTĚ: Slunné a velmi světlé, petúnie milují slunce. PŮDA: Propustná, humózní květinová půda. HNOJENÍ: 1x týdně tekutým hnojivem, např. náš Duostar spezial na petúnie. ZÁLIVKA: Podle povětrnostních podmínek, také až 2x denně měkkou zálivkovou vodou (dešťová voda) zejména v časných ranních a večerních hodinách. POTŘEBA MÍSTA: Převislé, asi 6 rostlin na 1 m. KVĚTY: Oranžovorůžové se žlutým středem. DOBA KVĚTU: Květen až časný podzim. ZIMA: Není mrazuvzdorná, jednoletá rostlina. EXTRA TIP: Petúnie bývají bohužel často napadány škůdci (mšice). K ochraně používáme lepové desky, neboť na postřik petúnie reagují negativně.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené