Vějířovka modrá (3)
Vějířovka modrá (3)
Vějířovka modrá (3)
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Vějířovka modrá (3)

Scaevola - Objednací číslo 6643171
Počet kusů v balení:3 ks
Tyto nové, šlechtěné odrůdy se vyznačují kompaktním růstem a nápadně velkými květy. Nádherná květinová paráda Vám bude činit radost nejen po celé léto, ale i na podzim. Až 60 cm dlouhé výhonky vějířovky krásně převislé z nádoby nebo květináče. Nenáročná samočistící rostlina. Upřednostňuje slunečné stanoviště, ale odolává i silnému větru a nepřízni počasí. Do skutečné krásy dorůstá, pokud ji pravidelně přihnojujete.
210,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
Barva modrá
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 60 cm
STANOVIŠTĚ: slunné až polostinné, nenáročná PŮDA: humózní, výživná, nesmí vyschnout RŮST: ve tvaru vějířů, rozprostírá se do všech stran, převislý (až 60 cm při optimálních podmínkách. Pokud výhony zkrátíme, bude vějířovka stále kompaktní Potřeba místa je asi 30-40 cm LISTY: podlouhlé, lesklé, kraje lehce zvlněné, zelené KVĚTY: v paždí listů jednostranně uspořádané květy ve tvaru vějíře kvete neúnavně od května do září, je samočistící HNOJENÍ: 1x týdně tekutým hnojivem, v zálivkové vodě ZIMA: je možné přezimovat ve světlé, bezmrazé místnosti. Rostlinu seřízneme, postavíme na světlé a vzdušné místo, občas lehce zaléváme.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené