4 begónie Beauvilia®
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

4 begónie Beauvilia®

Objednací číslo 6607978
Počet kusů v balení:4 ks
4 kusy begónií Beauvilia® (Red, White, Salmon, Lemon) v sestavě za výhodnou cenu. Jednoduché květy. Lehce převislý růst. Vhodná i pro polostinné až stinné stanoviště.
440,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště stinné, polostinné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 20
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 25 cm
STANOVIŠTĚ: slunné, polostinné nebo stinné PŮDA: Květinový substrát s obsahem rašeliny, protože begónie preferují lehce kyselou půdu HNOJENÍ: jedenkrát týdně tekutým hnojivem ZÁLIVKA: podle potřeby a povětrnostních podmínek, spíše mírná. Je nutné zabránit přemokření. POTŘEBA MÍSTA: cca 25 cm RŮST: Lehce převislý KVĚTY: Jednoduché. Odkvetlé květy samy odpadávají, květní stopky potom opatrně odstraňte ZIMA: není mrazuvzdorná, jedná se o jednoletou rostlinu
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené