Aida, sloupovitá broskev dvouletá
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Aida, sloupovitá broskev dvouletá

Prunus pers.'Aida' - Objednací číslo 4425410
Počet kusů v balení:1 ks
Tato sloupovitá broskev vyniká svými šťavnatými, velkými plody s aromatickou dužinou a jemnou slupkou. Úzké sytě zelené listy vytváří velmi pěkný barevný kontrast se žlutočervenými plody. Samosprašná.
1266,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 60
Doba zrání srpen začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200-250 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné před větrem. PŮDA: Bohatá na živiny a propustná. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné stromy (dávat pozor na dávkování). POTŘEBA MÍSTA: Asi 60 cm. RŮST Středně silný, štíhlý a vzpřímený – můžeme vysadit v řadě s jinými druhy. LISTY: Úzké, zelené. KVĚTY: Světle růžové, od 2. – 3. roku pěstování. Duben. PLODY: Konec července – srpen (podle podmínek). Červenožluté, jemně ochlupené, bělomasé. ŘEZ: Výšku můžeme sami regulovat řezem Postranní výhonky ihned odstřihneme za 2. – 3. Očkem. ZIMA: Zimovzdorná, zakrýt listím nebo mulčem. V případě, že je dřevina pěstována v nádobě, pak je třeba tuto nádobu dát na chráněné místo, dobře ochránit před mrazem (zvláště nádobu) a příležitostně zalévat (nepřemokřit!).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené