Netřesk Ruby Hearts
Netřesk Ruby Hearts
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Netřesk Ruby Hearts

Sempervivum - Objednací číslo 1169862
Počet kusů v balení:3 ks
Nenáročná, sukulentní trvalka vhodná na slunné, suché stanoviště. Kultivar Ruby Hearts tvoří středně velké růžice s ostře řezanými špičkami Listy jsou u báze růžové až červené, špičky listů jsou modrozelené. Barva se mění podle ročního období, v zimě je výraznější.
384,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Výška dospělé rostliny 10 cm
Stálezelené ano
Růžice netřesků jsou oblíbenou dekorací zahradních skalek a zídek, vyniknou však také v různých keramických či skleněných nádobách. Pěstovat je lze venku, ale i v interiéru. Netřesk je velmi nenároční trvalka. Zachytávají se kořeny ve škvírách zdí, mezi kameny či prkny. STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Propustná, lehká, nesmí se v ní držet voda, protože by uhnily kořeny rostlin. Dobře roste i v půdě s nižším obsahem živin. HNOJENÍ: Není nutné. ZÁLIVKA: Kvůli jejich silným dužnatým listům je nutná jen mírná zálivka. VÝŠKA: Asi 10 cm (v době květu kolem 20 cm). KVĚTY: Červenec Květní stvoly vyrůstají z jednotlivých růžic. Jednotlivé květy jsou drobné, hvězdicovité. Růžice po odkvětu odumírá. Její místo však zaplní dceřiné růžice, které vyrostly jako odnože z mateřské růžice. ZIMA: Mrazuvzdorné.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené