Gloria Dei, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Gloria Dei, kontejner

Rosa hybrid 'Gloria Dei' - Objednací číslo 2234709
Počet kusů v balení:1 ks
Slavná růže. Poupata jsou žlutá s měděným okrajem. Rozkvetlé květy jsou žluté s růžovým nádechem. Příjemně voní. Listy jsou lesklé, tmavě zelené. Roste vzpřímeně a je velmi odolná. výška 60 – 80 cm.
461,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Vhodné k řezu ano
Vonné ano
Barva žlutá (oranžová)
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 60-80 cm
STANOVIŠTĚ: slunné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť PŮDA: hluboce nakypřená, hlinitá, výživná VÝSADBA: kořeny sestřihnout, na 6-10hod namočit do vody, výhonky zkrátit, vykopat velkou jámu, roub by měl být zakrytý asi 5 cm země, přihrneme zeminou HNOJENÍ: Dlouhodobě působící hnojivo na růže nebo při pěstování v nádobách tekuté hnojivo. - Dlouhodobě působící: jen 1x na jaře - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně Nejpozději od srpna již nepřihnojovat, aby mohlo dřevo do zimy dostatečně vyzrát. POTŘEBA MÍSTA: cca 50cm KVĚTY: Červen – možno až do listopadu Vonné žluté s růžovým okrajem ZIMA: Růže před zimou lehce sestřihneme, přihrneme zeminou (ne rašelinu, protože růže nesnášejí kyselé půdy) a zakryjeme jedlovým chvojím. ŘEZ: Na jaře po odkrytí je třeba provést řez pro aktivaci růstu nových výhonků. Odstraníme také staré dřevo a omrzlé výhonky. VÝŠKA: 60 – 80 cm
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené