Jalovec čínský Stricta
Jalovec čínský Stricta
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Jalovec čínský Stricta

Juniperus chinensis 'Stricta' - Objednací číslo 3347202
Počet kusů v balení:1 ks
Pomalu rostoucí jalovec sloupovitého až vejčitého tvaru s tmavě zelenou barvou jehličí s lehkým stříbrným nádechem. Dorůstá 3 metrů výšky a šířky 1 metr. Vhodný do skupinových výsadeb, skalek, vřesovišť i nádob. Mrazuvzdorný. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do propustné, výživné, mírně vlhké půdy.
332,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Výška dospělé rostliny 200-300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Dobrá, propustná zahradní zemina, vyvážený zálivka. HNOJENÍ: Obecně není nutné, podle potřeby na jaře speciálním hnojivem pro konifery. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: Přibližně 3 m. ŠÍŘKA: Kolem 1 m. ŘEZ: Není nutné žádné zkracování, ale řezem můžeme v dospělosti růst regulovat. Řez provádíme zejména v březnu nebo v září. ZBARVENÍ: Tmavě zelený se stříbřitým nádechem. ZIMA: Mrazuvzdorný, v prvních letech chránit před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené