Sunrise Goesta, muškát (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Sunrise Goesta, muškát (3)

Pelargonium zonale - Objednací číslo 6609529
Počet kusů v balení:3 ks
Vzpřímený muškát. Velké, růžové, poloplné květy, se kterými krásně kontrastují tmavě zelené listy. Může být ozdobou balkónových truhlíků, květináčů, ale i záhonů. Je odolný a nenáročný. Preferuje slunné nebo polostinné stanoviště. Kvete od května až do prvních mrazíků. Dorůstá do výšky 30- 40 cm.
269,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Výška dospělé rostliny 40 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné – polostinné, vzdušné a teplé. PŮDA: Dobrá květinová zemina. HNOJENÍ: Týdně tekutým hnojivem, např. náš Duostar Gold. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. POTŘEBA MÍSTA: Asi 6 rostlin na 1 m. DOBA KVĚTU: Od května do prvních mrazíků. RŮST: Stojatý. KVĚTY: Růžové poloplné květy. Uvadlé květy neustále odstraňujeme. ZIMA: Není mrazuvzdorný, jednoletá rostlina. Přezimování je možné ve světlé + chladné, bezmrazé místnosti – omezeně zaléváme, v únoru zkrátíme a přeneseme na teplejší světlé místo – podle potřeby zaléváme. Po ledových mužích opět umístíme ven.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené