Isotoma Bottle Rocket, růžová
Isotoma Bottle Rocket, růžová
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Isotoma Bottle Rocket, růžová

Isotoma hybrid - Objednací číslo 6602090
Počet kusů v balení:3 ks
Bohatě kvetoucí letnička s hvězdicovitými květy. Kvete po celé léto až do pozdního podzimu. Růst je vzpřímený. Dobře odolává povětrnostním vlivům. Vhodná do nádob, záhonů nebo závěsných květináčů. Vynikne samostatně i v kombinaci s jinými letničkami.
295,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. Vhodná jako balkónovka do trhlíků. PŮDA: Propustná a humózní. HNOJENÍ: Všeobecně není nutné. Pokud je potřeba, přihnojit jen slabě univerzálním hnojivem, např. DuoStar. VÝŠKA: 20 - 30 cm. RŮST: Vzpřímený. LISTY: Stálezelené. KVĚTY: Růžové ve tvaru hvězdy. DOBA KVĚTU: Květen – říjen. ŘEZ: Podle potřeby lze zkrátit. ZIMA: Letnička, přezimovat v chladné a světlé místnosti bez mrazů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené