Lalang válcovitý Red Baron (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Lalang válcovitý Red Baron (3)

Imperata cylindrica Red Baron - Objednací číslo 1170342
Počet kusů v balení:3 ks
Elegantní okrasná tráva. Vytváří kompaktní trsy. Listy jsou úzké, sytě zelené, konce listů se zbarvují do červena. Dorůstá do výšky kolem 40 cm. Vysazujte na slunné stanoviště do propustné, výživné, mírné vlhké půdy. Čím více bude mít slunce, tím výrazněji budou vybarvené listy. Mrazuvzdorný do – 20oC. Na zimu rostlinu zakryjte vrstvou chvojí nebo suchých listů. Na jaře rostlinu zastřihněte.
351,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 40 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, výživná, mírně vlhká. HNOJENÍ: Není nutné. VÝSADBA: Jaro, podzim. ODSTUPY ROSTLIN: Podle potřebné hustoty výsadby, cca 30 - 50 cm. Vysazuje se spíše jako solitér. VÝŠKA: Cca 40 cm (podle podmínek). LISTY A KVĚT: Listy jsou nejdříve zelené, poté se zbarvují do červené barvy. Kvete srpen – říjen. ŘEZ: Zaschlé stvoly na jaře odstranit. ZIMA: Mrazuvzdorná rostlina do – 20 stupňů. Doporučujeme mladé rostliny chránit před mrazem chvojím nebo mulčem ze suchých listů.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené