Jalovec skalní Blue Arrow
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Jalovec skalní Blue Arrow

Juniperus scopulorum 'Blue Arrow' - Objednací číslo 3340021
Počet kusů v balení:1 ks
Štíhle rostoucí forma jalovce skalního. Je ještě o něco štíhlejší než Skyrocket. Větvičky jsou kratší, směřují vzhůru, méně se ohýbají a nelámou se pod tíhou sněhu. Barva je modrozelená. Roční přírůstky nejsou velké. Řez není potřeba. Vydává typickou jalovcovou vůni. Dorůstá do výšky 1,5 -2,5 metru, šířka cca 0,5 metru. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště. Půda by neměla být podmáčená, po zakořenění dobře snese i sucho. Plně mrazuvzdorný. Dodáváme cca 20 -30 cm vysoké rostliny v kontejneru.
249,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-250 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Dobrá, propustná zahradní zemina, zamezit přemokření. Půda může být i méně výživná, na živiny bohatou půdu nesnáší jalovec příliš dobře. HNOJENÍ: Obecně není nutné. Podle potřeby na jaře speciálním hnojivem pro konifery. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: V dospělosti přibližně 1,5 - 2,5 m. ŠÍŘKA: cca 50 cm ŘEZ: Není nutné žádné zkracování, řezem můžeme regulovat růst. Pokud je to nutné proveďte řez na jaře, před rašením nebo koncem léta ZBARVENÍ: Modrozelené ZIMA: Mrazuvzdorný, v prvních letech doporučujeme chránit zakrytím. TIP: Přestože je jalovec Blue Arrow méně náchylný na lámání větví pod náporem sněhu v zimě. Doporučujeme rostlinu na zimu svázat a nový sníh pravidelně oklepávat.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené