Krásnoočko UpTick
Krásnoočko UpTick
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Krásnoočko UpTick

Coreopsis grandiflora UpTick™ Gold & Bronze - Objednací číslo 1104600
Počet kusů v balení:3 ks
Krásnoočko je nenáročná trvalka vhodná do smíšených trvalkových záhonů nebo do skalky. Květy jsou sytě zlaté s mahagonově červeným až bronzovým okem a žlutým středem. Kvete od června do prvních mrazů. Dorůstá do výšky kolem 30 cm a tvoří husté trsy. Listy jsou úzké, kopinaté. Vysazujte na slunné stanoviště do běžné zahradní zeminy. Dobře snáší sucho. Odkvetlé květy odstraňujte, prodloužíte tím dobu kvetení a podpoříte tvorbu nových poupat. Plně mrazuvzdorné do cca -29°C.
422,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen
Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Vhodné k řezu ano
Barva žlutá (oranžová)
Výška dospělé rostliny 40 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné. PŮDA: Úrodná, dobře propustná. VÝŠKA: Listy přibližně 25 – 30 cm vysoké, květní stopky jsou vyšší, přibližně 60- 70 cm. Mají tendenci „táhnout“ za sluncem - popřípadě podepřít. RŮST: Hustá trvalka, v dolní části dřevnatí. KVĚTY: Podle povětrnostních podmínek, červen – září. Žluté s oranžovým středem, odkvetlé květy uštípnout. Lze použít jako řezanou květinu. ŘEZ: V lednu/únoru zkrátit, aby se zabránilo dřevnatění. PODZIM/ZIMA: Mrazuvzdorná rostlina, zůstává zelená. Mladé rostliny před mrazy ochránit mulčem nebo chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené