Regent
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Regent

Vitis vinifera 'Regent' - Objednací číslo 4415788
Počet kusů v balení:1 ks
Středně raná odrůda vinné révy vyšlechtěná v Německu. Růst je středně bujný. Hrozen je malý, kuželovitého tvaru. Bobule jsou středně velké, kulaté s tmavě modrou až načervenalou slupkou. Dozrává v září. Odolnost proti plísni šedé i padlí je vysoká, proti mrazu je odolnost střední.
1307,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Doba zrání září začátek
Výška dospělé rostliny 80-100 cm
STANOVIŠTĚ: Pokud možno chráněné, teplé, k zakrytí pergoly, loubí nebo domovních zdí. PUDA: Kyprá, propustná, vápenitá. POTŘEBA MÍSTA: Asi 1 m. SÁZENÍ: Při sázení zkrátit výhonky až na 3 pupeny, během léta se z toho vyvinou další výhonky, které budeme vyvazovat. Nyní se vytvářejí postranní výhonky, které plodí. Vinná réva plodí jen na těchto mladých výhoncích, které vyrůstají z dvouletého dřeva. Rostliny vysadíme šikmo do vysazovací jámy, kořeny by měly být vzdáleny asi 20 cm od podpěrné konstrukce. HNOJENÍ: Po roce můžeme pokaždé v dubnu přihnojit přírodním hnojivem. SKLIZEŇ: V průběhu září. ŘEZ: V 1. létě se nesmí stříhat. V 1. zimě (konec prosince – začátek ledna) seřízneme výhonky asi na 40 cm nad povrchem země tak, aby na každém výhonu zůstaly nejméně 3 očka. V 2. létě vyráží vinná réva ze všech oček (výhonky musíme v červenci vyvazovat na oporu). V 2. zimě seřízneme hlavní kmen asi na 75 cm, výhonky zkrátíme asi na polovinu. ZIMA: Prokypřit půdu před začátkem zimy. Oblast roubu zakrýt chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené