Stromková růže 'Terrazza', bílá
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Stromková růže 'Terrazza', bílá

Rosa Festival Terrazza White - Objednací číslo 2224284
Počet kusů v balení:1 ks
Kvete po celé léto. Květy jsou plné, bílé, v průměru měří 5-6 cm. Listy jsou tmavě zelené, lesklé. Výška cca 100 cm. Dodáváme v kontejneru.
896,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: slunné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť PŮDA: hluboce zkypřená, hlinitá, výživná VÝSADBA: Dostatečně velká jáma, kořeny rozprostřete do šířky. Jako oporu použijte ke stromkové růži kůl, tak zůstane růže vzpřímená. HNOJENÍ: Dlouhodobě působícím hnojivem, hnojivem na růže nebo při pěstování v nádobě tekutým hnojivem. - Dlouhodobě působící hnojivo: 1x na jaře - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně Nejpozději od srpna již vice nepřihnojujeme, aby dřevo stačilo do zimy vyzrát. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek VÝŠKA: kmínek 80 cm POTŘEBA MÍSTA: Cca 1m KVĚTY: Bílé. ZIMA: Proti vlhkosti a chladu obalte korunu suchou dřevitou vlnou a uzavřete prodyšným pytlem s větracími otvory nebo použijte netkanou textilii či rouno. ŘEZ: Po odkvětu pozdě na podzim odstřihněte květenství.
Nedávno zobrazené