Jalovec prostřední Pfitzeriana
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Jalovec prostřední Pfitzeriana

Juniperus media 'Pfitzeriana' - Objednací číslo 3343046
Počet kusů v balení:1 ks
Tvoří rozložitý keř. Dorůstá do výšky 3 m a stejné šířky. Jehlice jsou zelené. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do propustné, výživné půdy. Nesnáší přemokřené stanoviště. Vhodný jako solitér nebo do kompozice s jinými jehličnany. Lze pěstovat i v nádobě. Dobře snáší řez a tvarování. Mrazuvzdorný do -29 stupňů.
234,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 100 - 200
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-300 cm
Stálezelené ano
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PUDA: Dobrá, propustná zahradní zemina, zamezit přemokření. HNOJENÍ: Obecně není nutné, podle potřeby na jaře speciálním hnojivem pro konifery. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: Přibližně 1,5 – 3 m. Starší rostliny i více. ŠÍŘKA: Asi 2 metry. ŘEZ: Není nutné žádné zkracování, ale řezem můžeme růst regulovat, případně rostlinu tvarovat. Řez provádíme zejména v březnu nebo v září. ZBARVENÍ: Zelené. ZIMA: Mrazuvzdorný do -30 stupňů. V prvních letech chránit před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené