Lomikámen Pixi Pan, bílý
Lomikámen Pixi Pan, bílý
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Lomikámen Pixi Pan, bílý

Saxifraga x arendsii Pixi Pan album - Objednací číslo 1105477
Počet kusů v balení:3 ks
Kompaktní nízká skalnička, která tvoří polštáře, dorůstá do výšky 5 - 10 cm a šířky 15 - 30 cm. Listy jsou drobné, zelené, neopadavé. Květy jsou bílé, drobné, miskovité, na krátkých stoncích. Kvete od dubna do května. Ideální rostlina do skalek či zídek. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do propustné, vlhké půdy. Mrazuvzdorný.
384,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu březen, duben, květen
Stanoviště polostinné, slunné
Výška dospělé rostliny 10 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Propustná, vlhčí zemina Nemá rád vysoké letní teploty a sucho. Kdy často dochází k tomu, že rostlina začne od středu vysychat. V tomto případě doporučujeme uschlou část rostliny zasypat tenkou vrstvou zeminy. Rostlinu obložit kameny, tak aby se nadzvedly okraje a vytvořil se opět kompaktní bochánek, rostlina potom opět doroste. VÝŠKA: 5 -10 cm ŠÍŘKA: 15 – 30 cm RŮST: Kompaktní, nízká skalnička, tvoří polštáře, bochánky. Používá se na lemy záhonů, do skalek nebo do nádob. KVĚTY: Duben - květen Bílé, drobné, miskovité, na krátkých stoncích. ŘEZ: Není potřeba, vždy za několik let doporučujeme rostlinu zmladit rozdělením trsů a přesazením na podzim. ZIMA: Mrazuvzdorný
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené