Boogie Woogie, jiřiny
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Boogie Woogie, jiřiny

Dahlia Ludwig Helfert+Kennemerland+Purple Gem - Objednací číslo 5506133
Počet kusů v balení:3 ks
Pestře kvetoucí jiřiny jsou ozdobou každé zahrady. Vysazujte na slunné stanoviště, do propustné, výživné půdy. Hlízy vysazujte od března do května do květináče, kde si je můžete předpěstovat nebo od května do června přímo do volné půdy. Rostlina dorůstá do výšky 80 -130 cm. Kvete od července do prvních mrazů. Sestava 3 kaktusovitých jiřin. Okvětní lístky jsou úzké, rostoucí do špičky, připomínají kaktus. Ludwig Helfert – jasně oranžové květy, Kennemerland –zářivě žlutými květy, Purple Gem – fialové květy
234,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 50
Výška dospělé rostliny 100 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, teplé a chráněné. PUDA: Humózní, hluboká, bohatá na živiny. Přílišné přemokření škodí! HNOJENÍ: Během květu 1x měsíčně (např. BIOVIN) nebo 1x týdně tekutým hnojivem na cibuloviny. VÝSADBA: Sázet od května, do hloubky asi 10 cm. Hlízy před výsadbou namočit přes noc do vody. Výška: Cca 80 - 130 cm (podle podmínek). VZDÁLENOST ROSTLIN: Cca 30 – 50 cm. KVĚTY: Červenec – listopad. Kaktusovitý vzhled květů. Odkvetlé květenství odstranit. ZIMA: Po prvních nočních mrazících odumřou nadzemní části rostlin. Vyjmeme ze země hlízy, výhonky na výšku dlaně odstřihneme. Hlízy zbavíme hlíny a necháme přezimovat v chladné a bezmrazé místnosti.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené