Břečťan popínavý
Břečťan popínavý
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Břečťan popínavý

Hedera helix Goldchild - Objednací číslo 6600626
Počet kusů v balení:1 ks
Pochází z tropických oblastí, vzhledem k jeho citlivosti na mráz, je vhodné ho pěstovat jako pokojovou rostlinu. Dlouhé výhonky pěkně vyniknou v závěsném květináči, nebo je lze vyvazovat k opoře. Aby byly listy pěkně pestré je potřeba světlé stanoviště, ne přímé slunce. Půdu je dobré udržovat stále mírně vlhkou, v zimě je však nutné zálivku omezit. Během vegetace je vhodné rostlinu každé 2 týdny přihnojovat.
175,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Pokojová popínavá rostlina. Světlé, polostinné místo. Chránit před přímým sluncem. PŮDA: Substrát pro pokojové rostliny. Mladé rostliny se doporučují každý rok na jaře přesadit do nové kvalitní a propustné zeminy. Starší rostliny stačí přesazovat přibližně po třech letech. Na dno nádoby umístíme drenáž proti přemokření. HNOJENÍ: Od jara do podzimu 2x za měsíc tekutým hnojivem. ZÁLIVKA: Vyvážená. V létě častěji podle potřeby (nenechat substrát zcela vyschnout). V zimě, máme-li rostlinu v chladnější místnosti, zálivku omezíme. Občas můžeme břečťan osprchovat vlažnou vodou. MNOŽENÍ: Řízkováním. Odstřižené a olistěné šlahouny vložíme do nádobky s vodou, aby zakořenily, a poté je můžeme vysadit do květináče. Rostou často jen z vody, takže jsou vhodné i pro hydroponické pěstování.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené