Smrk sivý (semenáče)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Smrk sivý (semenáče)

Picea abies Glauca - Objednací číslo 3350251
Počet kusů v balení:25 ks
Semenáče. neobyčejně pěkný smrk s modrošedým - sivým jehličím. Nenáročný. Dodáváme s volnými kořeny. Velikost při dodání 20 – 30 cm.
686,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště: Pokud možno slunné Půda: Humózní, propustná zahradní zemina. Hnojení: Podle potřeby na jaře speciálním hnojivem živé ploty nebo pro konifery. Pro podporu zbarvení se doporučuje hnojivo s obsahem hořčíku (hořká sůl). Zálivka: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. Řez: Od 2. roku pěstování se může provádět tvarovací řez (1 -2x ročně). Zbarvení: Modrozelené jehličí Zima: Mrazuvzdorný, v prvních letech chránit mulčem nebo chvojím!
Nedávno zobrazené