Buviplant (10 tablet)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Buviplant (10 tablet)

Objednací číslo 7701800
Počet kusů v balení:10 ks
Komplexní umělé hnojivo s dlouhotrvajícím účinkem. Při výsadbě ovocných stromů se vkládají 2 – 3 tablety do výsadbové jámy.
99,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Umělé hnojivo s dlouhodobým účinkem k úspěšnému pěstování sazenic zeleniny, okrasných rostlin, ovocných stromů a živých plotů. Výrobek zabezpečuje rostlinám ve fázi vývoje dusík, fosfor, draslík, hořčík a mikroelementy. Výrobky značky Buviplant obsahují vedle komponentů zaručujících dlouhodobý účinek v malém množství i výživné prvky snadno rozpustné ve vodě, čímž v období vývoje dodávají rostlinám potřebné látky. Výrobek Buviplant má ve srovnání s klasickými umělými hnojivy v následující přednosti: - Výživné látky uvolňuje do půdy již při nízkých teplotách - Nevyplavuje se z půdy - Napomáhá mohutnému, rychlému vývoji a stejnoměrnému růstu kořenového systému - Zabezpečuje optimální přísun živin během vegetačního období - Dávky je možné zvýšit, nezpůsobuje škodlivou koncentraci soli - Úsporné dávkování - Vysoký obsah hořčíku chrání jehličnany před hnědnutím SLOŽENÍ: N 20%, P2O5 10%, K2O 15%, MgO 4% RADY PRO POUŽITÍ: Tablety umístěte na dno výsadbové jámy, zakryjte asi 3 cm vysokou vrstvou zeminy a poté vysaďte rostlinu.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené