Black Krim, rajče (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Black Krim, rajče (2)

Lycopersicum esculentum - Objednací číslo 6653702
Počet kusů v balení:2 ks
Tyčková rajčata, tato odrůda tzv. černých rajčat má krásnou tmavě červenou barvu, která přechází do hnědé až černé barvy. Plody jsou středně velké, členité, nesouměrné, mírně zploštělé. Dosahuji váhy 200 - 350 gramů. Dužina je tmavě červená až hnědočerná. Plody jsou velmi chutné, šťavnaté. Rostlina dorůstá do výšky cca 150 centimetrů. Vzhledem k váze plodů je vhodná opora, vyvázání k tyči. Lze pěstovat v záhonu, ve skleníku, fóliovníku nebo v dostatečně prostorné nádobě.
275,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště slunné
Doba výsadby března střed - července konec
STANOVIŠTĚ: Slunné a chráněné. PŮDA: Kvalitní substrát pro zeleninu (bohatý na živiny). ZÁLIVKA: Vyvážená. Půdu udržovat stále vlhkou, ale nepřemokřit! HNOJENÍ: Hnojivem na zeleninu. VÝŠKA: cca. 1,5 m. POTŘEBA MÍSTA: 60 – 80 cm. KVĚTY: Bílé, červenec – září. SKLIZEŇ: Červenec – září. PLODY: Tmavé, hnědočervené. ŘEZ: Není nutný. Je důležité stále odlamovat zálistky. ZIMA: Nejsou zimovzdorná a jsou jednoletá. TIP: Rajče roste nejlépe, pokud je chráněné shora folií (pařeniště), sklem nebo je umístěno pod přesahem střechy u domu, je tak nejlépe chráněné před deštěm.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené