Maestria F1, rajčata(2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Maestria F1, rajčata(2)

Objednací číslo 6686507
Počet kusů v balení:2 ks
Robustní tyčková rajčata. Bohatě plodí. Vyšlechtěná speciálně pro hobby zahrádkáře, odolná vůči chorobám. Plody jsou pevné, s tenkou slupkou, lahodné chuti.
499,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: dubna začátek - června konec

Přijímáme objednávky!

Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby dubna začátek - června konec
STANOVIŠTĚ: Slunné a chráněné. PUDA: Kvalitní substrát pro rajčata nebo zeleninu (bohatý na živiny). HNOJENÍ: Organické hnojivo (hnojivo na rajčata nebo zeleninu) – dávat pozor na dávkování. VÝŠKA: cca. 1,5 – 2 m POTŘEBA MÍSTA: 60 – 80 cm KVĚTY: Bílé DOBA KVĚTU: Červenec - říjen PLODY: Středně velké plody jsou pevné, s tenkou slupkou. SKLIZEŇ: Červenec - říjen ZIMA: Nejsou zimovzdorná a jsou jednoletá. TIP: Rajče roste nejlépe, pokud je chráněné shora folií (pařeniště), sklem nebo je umístěno pod přesahem střechy u domu, je tak nejlépe chráněné před deštěm. Vyžadují velmi pevnou oporu pro růst.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené