Bazalka La Palma (1), sazenice
Bazalka La Palma (1), sazenice
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Bazalka La Palma (1), sazenice

Objednací číslo 6686099
Počet kusů v balení:1 ks
Vzpřímený až sloupovitý růst, dorůstá až do 80 cm. Nekvetoucí druh vhodný pro pěstování v nádobě, na balkony, zahrady a terasy. Až do podzimu můžete sklízet čerstvé listy bazalky. Rostlina dobře snáší řez, který pomáhá rozvětvování. Ideální koření do omáček, salátů, těstovin, polévek, sýrů, masa, ryb, na pizzu, na výrobu pesta a na přípravu čajů. Dodáváme v kontejneru.
117,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Výška dospělé rostliny 80 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. Chránit před větrem a v horkém létě před přímým poledním sluncem. HNOJENÍ: Není nutné. Udržovat rostlinu v propustné zahradní zemině. ZÁLIVKA: Vyváženě zalévat, ale nepřelít! Nezalévat rostlinu na listy, ty pak černají. SKLIZEŇ: Aromatické listy se otrhávají po celou dobu vegetace. V létě se doporučuje keřík zastřihnout a nať usušit. V této době má nejvíce aromatických látek. Bazalku dále zaléváme a ta většinou znovu přibližně v září vyraší. ZIMA: Není mrazuvzdorná! Na podzim ji přendáme před mrazy do světlé místnosti, kde bude mít teplotu nad 10 stup. Můžeme ji pěstovat i doma na okenním parapetu.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené