Juna švestka, kontejner
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Juna švestka, kontejner

Prunus domestica 'Juna' - Objednací číslo 4421129
Počet kusů v balení:1 ks
Raná odrůda, dozrává od poloviny července. Aromatická chuť a pevná, světle žlutá dužina. Samosprašná. Pecka jde dobře oddělit. pravidelně a bohatě plodí. Dodáváme v kontejneru.
990,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 300
Doba zrání červenec střed
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 300-400 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné. PUDA: Humózní. HNOJENÍ: Na jaře hnojivem na ovocné dřeviny, dbát na dávkování. VÝŠKA: Asi 3 – 3,5 m. PROSTOR: 3 – 5 m. RUST: Široký, volně rostoucí strom. KVĚTY: Začátek května. První květy a plody je možné od 2. roku pěstování. PLODY: Velké, tmavě modré barvy, světle žlutá dužina. Jdou dobře od pecky. SKLIZEŇ: Od poloviny července. ŘEZ: Měl by být prováděn odborně. ZIMA: Mrazuvzdorná. Mulčujeme listím nebo posekanou trávou. POZNÁMKA: Při sázení postavíme ke stromu opěrnou tyč a ponecháme ji tak dlouho, dokud kmen nebude silný.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené