2 mandloně Tétényi kedvenc + Tétényi bőtermő
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

2 mandloně Tétényi kedvenc + Tétényi bőtermő

Prunus amygdalus - Objednací číslo 4482955
Počet kusů v balení:2 ks
2 navzájem sprašné odrůdy mandloně. Mandloň Tétényi kedvenc a mandloň Tétényi bőtermő. Plody dozrávají v průběhu září - října. Obě mandloně mají velká, sladká jádra. Skořápka je středně silná, jde dobře louskat. Dorůstá do výšky kolem 6 metrů, průměr koruny je zhruba 4 metry. Vysazujte na teplé, slunné a chráněné stanoviště.
738,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Slunné, světlé, u zdi nebo u pergoly, nejlépe orientované na západní straně, kam by dopadalo slunce během doby květů až odpoledne PŮDA: Mírně vápenitá, propustná, spíše sušší HNOJENÍ: Oblast kořenů kolem kmene mulčovat, (tráva, listí) 2x ročně. Další přihnojování již pak není nutné… VÝŠKA: Dorůstá do výšky kolem 6 m KVĚTY: První květy a ovoce od 4. až 5. roku pěstování Chraňte před jarními mrazíky, v případě potřeby zakrýt netkanou textilií 2 navzájem sprašné odrůdy PLODY: Dozrávají září - říjen. Velké plody se sladkým jádrem. Mají středně silnou skořápku, která jde dobře louskat. Sklízí se setřesením ŘEZ: Na jaře odstranit omrzlé větve PODZIM/ZIMA: Zimovzdorná Špatně snáší změny teplot (např. mrazivé noci a ranní slunce, plusové a minusové teploty v rychlém sledu po sobě) Odolné mrazu jsou pouze dřevnaté části. Zmrzlé výhony na jaře odstranit.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené