Červená broskev
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Červená broskev

Prunus persica - Objednací číslo 4485471
Počet kusů v balení:1 ks
Maďarská odrůda vinohradnické broskve vyšlechtěná v oblasti Kečkemétu. Dozrává v srpnu. Plody jsou středně velké, načervenalé až vínové barvy. Dužina je červená, místy světlá, aromatická. Odlučitelnost od pecky je horší. Plody jsou vhodné k přímé konzumaci i k dalšímu zpracování. Samosprašná.
361,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: října střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Doba výsadby října střed - dubna konec
STANOVIŠTĚ: Teplé a chráněné. PŮDA: Dobrá zahradní zemina, vlhká, přemokření škodí. HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na ovocné stromy. VÝŠKA: 2,5 – 3 m. POTŘEBA MÍSTA: Asi 3 m. LISTY: Sytě zelené. KVĚTY: Duben, růžové – samosprašná. PLODY: Červené – i uvnitř, menší než běžné odrůdy, dozrávají v srpnu/ září – podle podmínek. Dužina jde hůře „od pecky“. ŘEZ: Odborný řez je možný. PODZIM: Listí se zbarví lehce do červena. ZIMA: Zimovzdorná. Mulčovat listím nebo posekanou trávou. TIP! Na počátku pěstování připevníme ke kmínku vzpěru a ponecháme ji tak dlouho, dokud rostlina nevytvoří dostatečně silný kmen. Vhodná je širší laťka umístěná ke kmínku z jižní strany, aby nedošlo k popraskání kmene vlivem jarních nočních mrazíků v kontrastu s prudkým slunečním svitem během dne.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené