Emily, balkonové jahody
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Emily, balkonové jahody

Objednací číslo 4400259
Počet kusů v balení:1 ks
Balkonové jahody od firmy "Emily Erbeer". Extra sladké jahody pro děti i dospělé. Převislý růst je vhodný pro závěsné květináče nebo truhlíky. Plodí od června do listopadu. Substrát udržujte stále mírně vlhký. Dodáváme v 3 litrovém květináči.
474,0 Kč / balení
1. balení: 474,0 Kč / balení
2. balení: 426,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Doba zrání červen začátek
V kontejneru ano
STANOVIŠTĚ: Světlé a slunné, polostinné PŮDA: Dobrý kompost, případně dobrá květinová půda s vysokým podílem rašeliny HNOJENÍ: 3 až 4 týdny po sadbě speciálním hnojivem na jahody, poté každých 6 týdnů přihnojovat ZÁLIVKA: Od dubna do října udržovat půdu vlhkou. I krátká doba sucha zabraňuje vývinu šlahounů a samotných plodů. POTŘEBA MÍSTA: 6 rostlin na 1 m; případně 1 – 2 rostliny na nádobu KVĚTY/PLODY: Kvete i plodí od června do listopadu. Po uplynutí dvou let jsou popínavé jahodníky, stejně jako všechny druhy jahodníků, natolik vyčerpané, že se další kultivační rok nevyplatí. ŘEZ: Po sklizni odstřihnout šlahouny na matečné rostlině ZIMA: Nádobu s rostlinou umístit na chráněné místo. Při skladování venku se doporučuje rostlinu příležitostně zavlažovat a nádobu dostatečně obalit, aby byla ochráněna před mrazem.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené