KieRoyal černý rybíz, sloupovitý
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

KieRoyal černý rybíz, sloupovitý

Ribes nigrum 'Kieroyal' - Objednací číslo 4403229
Počet kusů v balení:1 ks
Nyní lze tuto oblíbenou odrůdu černého rybízu objednat i ve sloupovité formě. Rostlina v kontejneru, výška asi 80- 100 cm. První černý rybíz s neobyčejně sladkou a aromatickou, chutí. Na dlouhých hroznech dorůstají velké, rovnoměrně dozrávající a dešti odolné bobule. Velmi kompaktně rostoucí s bohatou úrodou. Dozrává od začátku července. KieRoyal – bobule plné zdraví. Velmi vysoký obsah vitamínu C, chutné plody. Jedinečné aroma a sladkost jsou ideální kombinací pro výrobu šťáv, marmelád a přímou konzumaci. V koktejlech a míchaných nápojích je šťáva z KieRoyal základem skvělé chuti. Samosprašný.
922,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 60-80
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: Humózní, pravidelně zalévat. Není vhodné přílišné přemokření půdy. HNOJENÍ: Na jaře, opakovaně podle kvality půdy. ODSTUP ROSTLIN: Asi 1 m RŮST: Sloupovitý. DOBA KVĚTU: Duben-květen PLODY: Dozrávají od začátku července. Na dlouhých hroznech dorůstají velké, rovnoměrně dozrávající a dešti odolné bobule. Velmi kompaktně rostoucí s bohatou úrodou. ŘEZ: Rostlinu je třeba pravidelně proklesťovat – postranní výhonky zkrátit na 30-40 cm, směrem ke špici keře výhonky zkracujte více a více, aby byla zachována pyramidální forma keře. Při silné tvorbě postranních větví je vhodnější odstranit celé výhonky, aby rostlina měla dostatek světla a vytvářela dostatek ovoce. Výšku sloupku můžete určit sami tím, že terminál rostliny připevněním k bambusovému kůlu necháváte růst vzpřímeně do výšky, nebo tak, že vrcholek rostliny zkrátíte na Vámi požadovanou výšku. ZIMA: Mrazuvzdorný, půdu před zimou mulčujeme.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené