Angrešt Tatjana, keř
Angrešt Tatjana, keř
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Angrešt Tatjana, keř

Ribes uva-crispa Tatjana - Objednací číslo 4413405
Počet kusů v balení:1 ks
Středně raný angrešt se světle zelenými, středně velkými, mírně ochmýřenými plody. Dozrává v červenci. Dužina je šťavnatá, sladkokyselá. Keř nemá téměř žádné trny. Zdravá a odolná odrůda, která není náchylná na padlí.
538,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu duben, květen
Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 100 - 120
Doba zrání červenec začátek
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 120-150 cm
STANOVIŠTĚ: Světlé, pokud možno ne na plném slunci. POTŘBNÁ PLOCHA: Asi 1,5 m. PŮDA: Propustná zahradní zemina, bohatá na živiny. Kořeny leží těsně pod povrchem země, a proto musí být v lehkých půdách respektována dostatečná zálivka. HNOJENÍ: Po sklizni přihnojit speciálním hnojivem určeným k péči o bobuloviny, tak podpoříte tvorbu květů v příštím roce. Na jaře se vyžaduje přihnojit – mulčovat. PŘEZIMOVÁNÍ: V prvním roce se doporučuje chránit rostlinu před zimou listím a chvojím, později není ochrana nutná. Odolný vůči padlí, ale ne zcela rezistentní!
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené