Kopretina Banana Cream
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kopretina Banana Cream

Leucanthemum x superbum Banana Cream - Objednací číslo 1158197
Počet kusů v balení:3 ks
Kompaktní kultivar kopretiny. Dorůstá do výšky kolem 45 cm a šířky kolem 30 cm. Květy mají krémově žlutou barvu s jasně žlutým středem. Je vhodná do trvalkových záhonů. Květy dlouho vydrží ve váze. Vysazujte na slunné stanoviště do běžné zahradní zeminy. Mrazuvzdorná do -28 stupňů.
416,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vhodné k řezu ano
Barva žlutá (oranžová)
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 70 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné. PŮDA: Suchá, bohatá na živiny, propustná. HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na trvalky. – během květu 1x měsíčně tekutým hnojivem. VÝŠKA: Kolem 45 cm. POTŘEBA MÍSTA: Asi 50 cm. KVĚTY: Červenec až září, jednoduché, velké krémově bílé květy. ŘEZ: Po1.kvetení ustřihnout, čímž podpoříme nové rašení a další kvetení, pozdě na podzim kompletně zastřihnout. ZIMA: Zimovzdorná, půdu zakrýt.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené