Ostrožka stračka Pacific Giant Mix (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Ostrožka stračka Pacific Giant Mix (3)

Delphinium Pacific Giant - Objednací číslo 1104904
Počet kusů v balení:3 ks
Dorůstá výšky až 1,5 metru. Kvete od června do srpna. Vysazujte na slunné až polostinnné stanoviště. Půda by měla být propustná, vlhká a výživná. Kvetoucí stvoly je vhodné vyvázat k opoře, aby se nezlomily. Odkvetlé květy pravidelně odstraňujte, podpoříte tím tvorbu nových poupat. Před zimou rostlinu seřízněte a zakryjte chvojím. Vhodná jako solitér i do skupinové výsadby. Mrazuvzdorná do -34 °C. Směs barev.
308,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 100-150 cm
STANOVIŠTĚ: Pokud možno slunné a chráněné před větrem. PŮDA: Bohatá na živiny a dobře propustná. HNOJENÍ: Od dubna do července, každé 3 týdny tekutým hnojivem. VÝŠKA: Květní stonek možno až do 1,5 m. Při pěstování přivázat k tyči. VZDÁLENOST MEZI ROSTLINAMI 70 – 90 cm RŮST: Vzpřímený, hustý rozvětvený stonek. KVĚTY: 1. květy – červen / červenec. Po odkvětu zkrátit stonky až na 10 cm. 2. květy – září / říjen. ŘEZ: Trvalku prosvětlit. Po posledním květu kompletně celé stonky zkrátit u země. ZIMA: Zimovzdorná.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené