Kakost himalájský (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Kakost himalájský (3)

Geranium himalayense 'Burce Double', 'Plenum' - Objednací číslo 1148261
Počet kusů v balení:3 ks
Kvete od května do září, plnými, modrofialovými květy. Listy jsou menší, dlaňovité, svěže zelené a ostře vykrajované. Dorůstá do výšky kolem 40 cm a šířky 60 cm. Dobře snáší sucho i přistínění. Vysazujte do propustné, výživné půdy, na slunné až polostinné stanoviště. Vynikne ve smíšeném trvalkovém záhonu, lze ho využít i jako půdokryvnou trvalku. Mrazuvzdorný do -35 stupňů.
350,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 30-60
Barva modrá
Výška dospělé rostliny 30-40 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné PŮDA: Výživná zahradní zemina. HNOJENÍ: Před květem a během květu 1x měsíčně tekutým hnojivem. VÝŠKA: 40 cm POTŘEBA MÍSTA: 30 -60 cm RŮST: Vzpřímený KVĚTY: Červenec až říjen. Odkvetlé květy vždy odstraňujeme, urychlí to tvorbu nových pupenů. ZIMA: Zimovzdorný, půdu zakrýt na zimu chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené