Dochan psárkovitý Lumen Gold (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Dochan psárkovitý Lumen Gold (3)

Pennisetum alopecuroides Lumen Gold - Objednací číslo 1170164
Počet kusů v balení:3 ks
Okrasná travina s měkkými, ohebnými listy v zářivé žlutozelené barvě. Barva listů se mění v průběhu vegetačního období. Vynikne jako solitér i ve skupinové výsadbě. Lze pěstovat v nádobě. Dorůstá do výšky 10-20 cm a šířky 20-30 cm. Vysazujte na slunné, sušší stanoviště do propustné půdy. Mrazuvzdorný do -25 stupňů.
416,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 30
Výška dospělé rostliny 20 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné, polostinné PŮDA: Sušší, propustná, výživná. VÝŠKA: 10 - 20 cm, v době květu až 40 cm POTŘEBA MÍSTA: 20 -30 cm RŮST: vytváří trsy, listy jsou měkké poddajné, vytvářejí převislý dojem KVĚTY: Červenec – Říjen ŘEZ: Na jaře rostlinu seřízněte nad zemí. ZIMA: Mrazuvzdorný do -25 stupňů
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené