Vřes obecný Rasta Girls®, žlutozelený
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Vřes obecný Rasta Girls®, žlutozelený

Calluna vulgaris - Objednací číslo 1105912
Počet kusů v balení:3 ks
Oblíbená, stálezelená, půdokryvná rostlina. Je nenáročná a k dispozici v pestré škále barev. Vynikne v záhonu, skalce i v nádobě. Preferuje slunné, světlé stanoviště s propustnou, mírně vlhkou půdou a s kyselým pH. Kvetou na podzim. Řez provádějte na jaře, nebojte se radikálního řezu a výhony zkraťte zhruba na 1/3. Mrazuvzdorný. Mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím. Vřesy z kolekce 'Rasta Girls' tvoří menší keřík, dorůstající do výšky 15-25cm. Výhony jsou převislé, s drobnými, středně zelenými lístky. Kvete od září do října.
615,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
STANOVIŠTĚ: Světlé, slunné až polostinné. PŮDA: Propustná, výživná, kyselé pH. Půda by měla být stále mírně vlhká. Kořenový bal nesmí vyschnout. Je nutné zalévat i zimě, pokud nemrzne. HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na kyselomilné rostliny (borůvky, rododendrony, azalky). VÝŠKA: 15 - 25 cm. KVĚTY: Září – říjen. Žlutozelené. ŘEZ: Na jaře, výhony zkrátit zhruba na 1/3. ZIMA: Mrazuvzdorný, mladé rostliny doporučujeme chránit chvojím.
Nedávno zobrazené