Everglow Ruby, růže
Everglow Ruby, růže
Everglow Ruby, růže
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Everglow Ruby, růže

Rosa 'Everglow Ruby' - Objednací číslo 2243307
Počet kusů v balení:1 ks
Nově vyšlechtěná záhonová růže Everglow Ruby je velmi půvabná a neměla by chybět v zahradě milovníků růží. Řadí se do skupiny růží – polyantek a postupně nakvétá od pozdního jara do podzimu. Květy jsou jednoduché, zářivě červené se světle žlutým středem. Listy mají sytě zelenou barvu a vytvářejí pěkný kontrast se zářivými květy. Růže dorůstá do výšky 60-80 cm a zhruba stejné šířky.
299,0 Kč / balení
1. balení: 299,0 Kč / balení
2. balení: 249,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Barva červená
Výška dospělé rostliny 60-80 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, vyvarujte se chladných a mokrých stanovišť. PŮDA: Hlinitá, bohatá na živiny. VÝSADBA: Roub usadit zhruba 5 cm pod povrchem. Jáma musí být dostatečně hluboká a široká, kořeny musíme rozprostřít po celé jámě. HNOJENÍí: Dlouhodobě působícím hnojivem, hnojivem na růže nebo při pěstování v nádobě teku-tým hnojivem. - Dlouhodobě působící hnojivo: 1x na jaře. - Hnojivo na růže: 1x na jaře a 1x v polovině července. - Tekuté hnojivo: od jara 1x týdně. Nejpozději od srpna již vice nepřihnojujeme, aby dřevo stačilo do zimy vyzrát. ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek. VÝŠKA: 60 - 80 cm RŮST: Typ polyantka. Keřík s více drobnými květy. KVĚTY: Červen - říjen Jednoduché červené květy se žlutým středem. ŘEZ: Po odkvětu, v pozdním podzimu, odříznout odkvetlné květy (poslední očko musí směřovat vždy ven) ZIMA: Přihrnout zeminou oblast roubu a zakrýt chvojím. V nádobě pěstovanou rostlinu (dostečně velká nádoba) zazimovat ve světlé a chladné místnosti, omezit zálivku. Zajistit odtok vody a zamezit vyschnutí kořenové části.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené