Pnoucí růže Giardina®, volné kořeny
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Pnoucí růže Giardina®, volné kořeny

Rosa hybrid 'Giardina' - Objednací číslo 2223766
Počet kusů v balení:1 ks
Silně vonící, nenáročná a zdravá růže, která dorůstá do výšky 2-3 metrů. Plné růžové květy po celé léto. Květy dlouho vydrží a překrásně voní.
340,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: září střed - dubna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září, říjen, listopad
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby září střed - dubna konec
Vysazovací vzdálenost (cm) 100
Vonné ano
Barva růžová
Výška dospělé rostliny 200-300 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné – polostinné; doporučuje se vyhýbat chladnému a příliš vlhkému stanovišti PŮDA: Bohatá na živiny, kyprá. Nepoužívat rašelinu, růže nemají rády kyselou půdu! VÝSADBA: Vykopat dostatečně velkou výsadbovou jámu, aby se kořeny mohly rozrůstat a měly dostatek prostoru a živin. Důležité je, aby roub byl zasazený asi 5 cm pod povrchem půdy HNOJENÍ: - dlouhodobě působící hnojivo, kterým stačí přihnojit pouze jedenkrát na jaře -V případě použití tekutého hnojiva, začít hnojit časně zjara 1x týdně. Od srpna již nehnojit, aby mohly nové výhony vyzrát do zimy. -V případě použití hnojiva na růže, aplikujeme 1x časně zjara a 1x v polovině července (Řídit se návodem na obalu daného druhu hnojiva.) ZÁLIVKA: Podle potřeby a povětrnostních podmínek VÝŠKA: 2 -3 m, vyžaduje oporu k pnutí. POTŘEBA MÍSTA: Asi 1 m KVĚTY: Růžové, plné DOBA KVĚTU: Od června až do října (podle podmínek) ŘEZ: Po odhrnutí na jaře je nutné provést omlazující a pročišťující řez, aby mohly růst nové výhony - odstranit odumřelé a pomrzlé výhony. ZIMA: Na podzim zkrátit výhony a odstranit všechny květy. Rostlinu přihrnou zeminou a zakrýt chvojím nebo listím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené