Komule Flower Power
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Komule Flower Power

Buddleja davidii 'Flower Power' - Objednací číslo 3318877
Počet kusů v balení:1 ks
Komule neboli motýlí keř vykvétá začátkem léta. Nápadné květy jsou vonné a lákají hmyz, převážně motýly a včely. Dorůstá do výšky 3 metrů a zhruba stejné šířky. Flower Power má dvoubarevné fialovo růžové květy s oranžovým očkem. Jsou zhruba 20 cm dlouhé, uspořádané v hustých latách. Zdobí rostlinu od června do září. Každý rok na jaře rostlinu silně zastřihněte. Odkvetlé květy pravidelně odstraňujte, podpoříte tím nasazování nových poupat a prodloužíte dobu kvetení. Vysazujte na slunné stanoviště do výživné, propustné půdy. Nemá ráda přemokření. Mrazuvzdorná je do cca -27 °C, mladé rostliny doporučujeme chránit zakrytím. Dodáváme ve velikosti 40 – 50 cm. V kontejneru.
412,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Mrazuvzdornost částečně mrazuvzdorná
Vonné ano
Barva vícebarevná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostín PŮDA: Žádné zvláštní nároky, postačí dobrá zahradní zemina HNOJENÍ: 1x na jaře hnojivem na okrasné dřeviny VÝŠKA: Asi 2 m POTŘEBA MÍSTA: Asi 2,5 m RŮST: Keřovitý LISTY: Zelené, úzké, sbíhají do špičky KVĚTY: Červen – říjen, dvoubarevné První květy od 2. - 3. roku pěstování ŘEZ: Zkracovací řez v březnu ZIMA: Mrazuvzdorný Půdu kolem mladých rostlin zakrýt chvojím
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené