Ibišek syrský, růžový
Ibišek syrský, růžový
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Ibišek syrský, růžový

Hibiscus syriacus 'Woodbridge' - Objednací číslo 3301607
Počet kusů v balení:1 ks
Okrasný opadavý keř, který bude svými květy zdobit Vaši zahradu po celé léto. Vysazujte na teplé, slunné stanoviště. Na zimu chraňte zakrytím.
530,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března začátek - listopadu konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března začátek - listopadu konec
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 80-100
Barva růžová
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150-200 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, chráněné před větrem. Mladé rostliny chránit před prudkým sluncem, které by mohlo spálit listy i květy. PŮDA: Výživná, propustná s podílem rašeliny. HNOJENÍ: Mladé rostliny mají rády kyselejší půdu (stačí přimíchat rašelinu při výsadbě). Dále přihnojovat na jaře hnojivem pro tvorbu květů nebo 1x za týden univerzálním tekutým hnojivem. ZÁLIVKA: Rovnoměrná, dle potřeby. VÝŠKA: Asi 1, 5 - 2 m (podle podmínek pěstování). RŮST: Bujný, keřovitý. KVĚTY: Růžové Červenec - září/ říjen. ŘEZ: Není nutný. Omlazovací řez se doporučuje provádět na jaře v bezmrazých dnech. ZIMA: Mrazuvzdorný, ale první roky je třeba rostlinu chránit před mrazem mulčem nebo chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené