Smrk pichlavý 'Glauca' (10)
Smrk pichlavý 'Glauca' (10)
Smrk pichlavý 'Glauca' (10)
     
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Smrk pichlavý 'Glauca' (10)

Picea pungens 'Glauca' - Objednací číslo 3350279
Počet kusů v balení:10 ks
Kuželovitě rostoucí kultivar. Jehlice jsou tuhé, stříbřité (modrošedé) a pichlavé. Koruna je hustě zavětvená. Dorůstá 5 metrů výšky a 3 metrů šířky. Vysazujte na slunné až polostinné stanoviště do výživné, středně vlhké půdy. Vynikne jako solitér nebo ve skupinové výsadbě s jinými jehličnany. Plně mrazuvzdorný. Dodáváme semenáče ve velikosti cca 20-30 cm.
615,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště slunné
Mrazuvzdornost mrazuvzdorná
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
STANOVIŠTĚ: Slunné, smrk stříbrný potřebuje dostatek prostoru. PUDA: Propustná, neutrální. HNOJENÍ: Na jaře organickým hnojivem na jehličnany. ZÁLIVKA: Dle potřeby a aktuálních podmínek. VÝŠKA: V dospělosti cca 2 – 3 m. ŘEZ: Obecně není nutný. ZIMA: Mrazuvzdorný, během zimy je potřeba občas zalít (pokud nemrzne).
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené