Vrba švýcarská
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Vrba švýcarská

Salix helvetica - Objednací číslo 3307674
Počet kusů v balení:1 ks
Úzké, stříbřité listy ihned upoutají vaši pozornost. Upřednostňuje slunné až polostinné stanoviště. Vynikne jako solitér i v kompozici s jinými okrasnými rostlinami. Kvete v březnu až dubnu, jehnědy jsou šedobílé, později žluté. Mrazuvzdorná. Nízký roubovaný strom, výška kmene cca 60 cm.
832,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Stanoviště polostinné, slunné
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 150 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné PŮDA: Propustná, mírně vlhká a mírně kyselá HNOJENÍ: 1x na jaře, hnojivem na okrasné rostliny VÝŠKA: Cca 1,5 metru, výška kmene 60-80 cm LISTY: Spodní strana je světlá (skoro bílá), vrchní strana šedá/zelená KVĚTY: Jehnědy (šedé, později žluté), březen-duben ŘEZ: Tvarovací řez, po odkvětu. ZIMA: Mrazuvzdorná, mladé rostliny doporučujeme chránit.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené