Krvokvět (1)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Krvokvět (1)

Haemanthus 'Katherinae' - Objednací číslo 5509577
Počet kusů v balení:1 ks
Exotická krása s oranžovočervenými až 20 cm velkými květy. Vhodný také jako pokojová rostlina. Doba květu: červenec – září, výška 40 cm.
135,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: února začátek - října konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu červen, červenec, srpen, září
Stanoviště slunné
Doba výsadby února začátek - října konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 10
Výška dospělé rostliny 40 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné (ne přímé slunce), lze pěstovat jako pokojovou květinu – stanoviště u okna. PUDA: Kyprá a humózní, je možné požít substrát na kaktusy. HNOJENÍ: Během růstu každých 14 dní tekutým hnojivem. VÝSADBA: Hlízu nikdy nezakrývejte zeminou úplně celou. VÝŠKA: Asi 40 cm (i s květem). KVĚTY: Oranžovočervené. DOBA KVĚTU: Červenec – září. ZIMA: V zimních měsících je rostlina v klidovém období – jen málo zalévat a nehnojit! Přezimovat na světlém místě asi při 10 – 15 °C.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené