Liliochvostec (2)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Liliochvostec (2)

Eremurus mix. - Objednací číslo 5509498
Počet kusů v balení:2 ks
Atraktivní vysoká trvalka. Rostlina dorůstá do výšky 100 -150 cm, zhruba polovinu této výšky tvoří květenství složené z drobných kvítků. Stonky jsou pevné, dobře odolávají větru. Vysazujte na slunné stanoviště do propustné, spíše kamenité půdy. Kvete během června, července. Koncem léta odumírá nadzemní část, rostlina se zatahuje a přezimuje ve formě hlízy.
299,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

STANOVIŠTĚ: Slunné. PŮDA: Propustná, výživná, zabránit přemokření. PĚSTOVÁNÍ: Hlízy zasadit 15 cm hluboko, jsou choulostivé, zacházet s nimi opatrně . DOBA VÝSADBY: Září/říjen nebo na jaře v únoru/březnu(když půda rozmrzne). KVĚTY: Květen-červenec, vývoj nových výhonů (březen/duben), chránit před případnými pozdními mrazy. HNOJENÍ: V květnu přihnojit vícesložkovým tekutým hnojivem podle návodu k použití. VÝŠKA: Cca 1,5 m. ODSTUPY ROSTLIN: Při výsadbě asi 6 cm mezi jednotlivými rostlinami. ZIMA: Listy a výhony se zatahují do půdy, na ochranu před mrazem zakryjeme rostlinu mulčem nebo chvojím.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené