Hledíkovka Sunsatia Cherry on Ice (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Hledíkovka Sunsatia Cherry on Ice (3)

Nemesia 'Sunsatia Cherry on Ice' - Objednací číslo 6615415
Počet kusů v balení:3 ks
Nová generace hledíkovek nabízí bohaté kvetení od jara do pozdního léta. Půvabné květy v kombinaci třešnově červené a bílé barvy. Vhodná především do truhlíků a květináčů.
190,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - srpna konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - srpna konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
Barva vícebarevná
V kontejneru ano
Výška dospělé rostliny 20-30 cm
STANOVIŠTĚ: Slunné až polostinné, teplé, chráněné před větrem Letnička vhodná do skupinových výsadeb a do nádob. PŮDA: květinová zemina bohatá na živiny, neutrální pH ZÁLIVKA: Mírná, substrát udržovat mírně vlhký HNOJENÍ: 1 -2x měsíčně týdny tekutým hnojivem na balkonové květiny, např. náš Duostar POTŘEBA MÍSTA: Asi 20 cm RŮST: Kompaktní, polopřevislý KVĚTY: kombinace třešňově červené a bílé barvy Červen - září ŘEZ: po prvním kvetení je dobré rostlinu zastřihnout, pro podporu dalšího nakvétání ZIMA: Není mrazuvzdorná, pěstuje se jako jednoletá rostlina
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené