Osteospermum Purple Sun (3)
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Osteospermum Purple Sun (3)

Osteospermum ecklonis 'Purple Sun' - Objednací číslo 6608209
Počet kusů v balení:3 ks
Půvabná letnička vhodná do záhonů i nádob. Preferuje slunné stanoviště a výživnou, propustnou půdu. Dorůstá do výšky 30 -40 cm a zhruba stejné šířky. Květy jsou oranžové u středu purpurové. Odkvetlé květy průběžně odstraňujte, podpoříte tím, nasazování nových poupat.
310,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Dodání: března střed - července konec

Přijímáme objednávky!

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září
Stanoviště polostinné, slunné
Doba výsadby března střed - července konec
Mrazuvzdornost citlivá na mráz
Barva žlutá (oranžová)
STANOVIŠTĚ: Slunné, letnička vhodná pro osázení nádob a záhonů. PŮDA: humózní, výživná, neutrální pH, mírně vlhká VÝŠKA: 20 – 50 cm KVĚTY: Květen – srpen Úbor, na noc se zavírá, vzhledem připomíná kopretinu. Oranžové u středu purpurové LiISTY: dužnaté, kopinaté listy, okraje jsou zubaté. ZIMA: Rostlina není mrazuvzdorná, pěstuje se jako jednoletá rostlina
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené