Verbena Hurricane Rose & White (3)
Verbena Hurricane Rose & White (3)
   
Upozornění! Rostliny nejsou sériově vyráběným produktem, jedná se o živé organismy, proto se mezi jednotlivými kusy mohou objevit rozdíly. Na ilustračních fotografiích jsou vyobrazeny starší rostliny pěstované za optimálních podmínek. Pro danou fotografii je vždy vybraný nejvhodnější kus v optimální růstové fázi. Jednotlivé rostliny se mohou do určité míry lišit tvarem, barvou, velikostí a vzhledem. Toto nemá vliv na kvalitu rostliny.

Verbena Hurricane Rose & White (3)

Verbena Hurricane Rose & White - Objednací číslo 6601689
Počet kusů v balení:3 ks
Verbena ze série Hurricane s dvoubarevnými růžovo bílými. Verbena je velmi dekorativní letnička s pestrobarevnými, příjemně vonícími květy uspořádanými do vrcholíkovitého květenství. Má polopřevislý růst, dobře se rozvětvuje a je vhodná do balkonových truhlíků, závěsných nádob a květináčů. Vynikne samostatně i v kombinaci s jinými druhy balkonových rostlin. Dorůstá do výšky 20-40 cm a kvete od května do září. Vysazujte na teplé, slunné stanoviště, substrát udržujte mírně vlhký a pravidelně přihnojujte.
245,0 Kč / balení

Cena s DPH bez nákladů na dopravu

Doba květu květen, červen, červenec, srpen, září, říjen
Stanoviště slunné
Vysazovací vzdálenost (cm) 20-30
STANOVIŠTĚ: Slunné. PŮDA: Běžná květinová zemina. HNOJENÍ: Každé 2 týdny tekutým hnojivem na balkonové rostliny. ZÁLIVKA: Udržovat vlhké, vyvarovat se přemokření. RŮST: Rozrůstá se do šířky, vzpřímený až lehce převislý. KVĚTY: bílorůžové, poloplné. ŘEZ: Odkvetlé květy průběžně odstraňovat. ZIMA: Není mrazuvzdorná, pouze jednoletá rostlina.
Zákazníci také kupují
Nedávno zobrazené